Wij bieden u de volgende vervoerssoorten aan:

 

Groepsvervoer

Taxi van Loo biedt ook de mogelijkheid om groepen te vervoeren. Dit doen wij ongeacht de grote van de groep of de afstand naar het reisdoel. Per bus vervoeren wij maximaal 8 personen. Bij grotere groepen kunnen wij ook onze 19-peroons mini touringcar inzetten

groepsvervoer

Straattaxi

Het traditionele taxi vervoer rekenen wij nog steeds tot onze vaste taken. Voorzien van de modernste navigatie en computersystemen wordt u vlot en comfortabel naar uw bestemming vervoert.

Of het nu gaat om een gezellig uitstapje, mooie bruidsstoet of naar de luchthaven, onze gekwalificeerde en gemotiveerde chauffeurs brengen u weer veilig thuis.

Op deze manier is het parkeerprobleem opgelost en de BOB geregeld!

personen

Rolstoel vervoer

Wij beschikken tevens over meerdere bussen voor het vervoer van mindervalide en/of rolstoelgebruikers.
Deze bussen zijn speciaal ingericht voor het vervoeren van één of meerdere rolstoelen en voorzien van gecertificeerde vastzet systemen om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

rolstoellentaxi
rolstoel_plaats_taxi_bus

Luchthaven vervoer

Graag onbezorgd en op tijd aankomen op de luchtenhaven? Met onze luxe Mercedes E klasse of 8-persoons busjes brengen wij u comfortabel tot aan de ingang.

Goedkoop parkeren Schiphol? Klik hier

 

mercedes

Leerlingenvervoer

Dagelijks vervoeren wij kinderen per taxi naar het regulier en speciaal onderwijs in Maastricht en omstreken. Taxi van Loo rijdt voor haar opdrachtgevers vaste routes. Wij hebben ervaren chauffeurs in dienst die uw kind(eren) ’s morgens veilig en vertrouwd naar school brengen en ’s middags weer naar huis of naar de buitenschoolse opvang brengen.

Wilt u weten of uw kind in aanmerking komt voor schoolvervoer? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

schoolvervoer

Omnibuzz

Meerdere vervoerders rijden het vervoer voor Omnibuzz. Taxi van Loo is één van deze vervoerders.

Om met Omnibuzz te kunnen reizen heeft u een klantenpas nodig, deze kan worden aangevraagd bij de gemeente. Een klantenpas wordt alleen verstrekt aan mensen met een WMO indicatie, uw gemeente beslist of u hiervoor in aanmerking komt.

Reizigers mogen samen met andere reizigers vervoerd worden in één bus of taxi. Dit betekent dat u niet rechtstreeks naar uw bestemming hoeft te worden gebracht. Er kunnen nog andere klanten opgehaald, dan wel afgezet worden. Men betaalt per persoon voor elke zone die men in vogelvlucht zou passeren. De rit moet minimaal één uur van te voren geboekt worden via nummer 0900 – 0699. Men kan vanaf 15 minuten voor, tot 15 minuten na de afgesproken tijd worden opgehaald.

Bij het boeken dient u aan te geven of u hulpmiddelen meeneemt, zoals een rollator of rolstoel, zodat wij rekening met uw wensen en behoeften kunnen houden. U kunt ritten reserveren via 0900 – 0699.

Zakelijk vervoer

Met een ruime ervaring op het gebied van zakelijk vervoer weten wij inmiddels wat u als klant van ons verwacht. Gezien het uitgebreide en veelzijdige wagenpark kunnen we voor ieder reisgezelschap een passende oplossing bieden.

Bent u op zoek naar uitstekend zakelijk vervoer met betrouwbare en professionele chauffeurs, dan moet u bij Taxi van Loo zijn. Wij staan altijd voor u klaar en binnen no-time voor uw deur.

Taxi van Loo brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Maastricht of Aken, een onverwachte rit naar Berlijn? Ook voor bestemmingen die verder weg liggen kunt u bij Taxi van Loo terecht.

Het is mogelijk om op rekening te rijden zodat u één keer per maand een verzamelfactuur krijgt van de door u gereden/geboekte ritten. Hierdoor verdwijnt een hoop extra administratie aan uw kant. Verder kunt u van iedere rit een specifiek rapport opvragen.

Als u vragen heeft of als u een rit wilt reserveren stuurt u een mail naar centrale@taxivanloo.nl of neem contact op met onze centrale op telefoonnummer 043 450 4050.

http://www.taxivanloo.nl/wp-content/uploads/2016/06/20160611_120308.jpg

Ziekenvervoer

Wanneer u zelf niet in staat bent om naar een ziekenhuis of medisch specialist te gaan voor een medische behandeling, kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer. Om gebruik te maken van dit vervoer, heeft u een machtiging nodig. U kunt een aanvraag tot zittend ziekenvervoer indienen bij uw zorgverzekeraar. Dit formulier dienen u en de behandelend arts in te vullen.

Indien u in het bezit bent van een machtiging, kunt u gebruik maken van het ziekenvervoer van Taxi van Loo. Wij rijden voor nagenoeg alle zorgverzekeraars en nemen alle administratieve handelingen met betrekking tot het declareren van de kosten bij u uit handen. Houdt er wel rekening mee dat alle zorgverzekeraars een eigen bijdrage rekenen voor dit vervoer.

Onze gemotiveerde chauffeurs zijn allemaal in het bezit van het diploma Levens Reddend Handelen. Jaarlijks vindt er nascholing plaats wat tevens een vereiste is binnen het TX-Keurmerk.

Heeft u vragen over het aanvragen of verlengen van een machtiging? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar of met Taxi van Loo.